8.12.2022. 10:28
0
Zaplijenjeno skoro 100 kilograma marihuane u Podgorici, uhapšena jedna osoba
FOTO: MUP CG
Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su juče, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, na parking prostoru ispred jednog supermaketa u naselju Donja Gorica, izvršili kontrolu jednog putničkog motornog vozila u kojem je pronađena suha biljna matrija za koju se pretpostavlja da je opojna droga marihuana, saopćeno je iz MUP-a Crne Gore.

Naime, kontrolisano je vozilo marke „VW Jetta“ podgoričkih registarskih oznaka kojim je upravljao S.V. (27) iz Podgorice.

U vozilu je pronađeno pet putnih torbi u kojima su se nalazila 82 veća pvc pakovanja sa marihuanom, ukupne mase oko 94 kilograma. Ova opojna droga je oduzeta i poslata na potrebna vještačenja u Forenzički centar.

Po nalogu tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je upoznat sa događajem, S.V. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.