8.12.2022. 14:37
0
Potresne scene s Kosova: "Kunem se, skočiću"
Pripadnici kosovske policije su došli u kuću porodice Srđana Petrović u Velikoj Hoči (Opština Orahovac na Kosovu) sa carinicima, kako bi zaplijenili vino, a jedan od članova porodice, sin Milan, prijeti da će izvršiti samoubistvo.

"Ne dam, ovo je moje, moja kuća, moje sve! Neću! Ne dam! Nek se vrati kamion, kunem se, skočiću",  prijeti Milan sa krova kuće, dok jedan od mještana pokušava da ga spriječi.

"Je l‘ imate vi djecu, sklonite se molim vas",  govori njegova majka, prenose Novosti.

"Ovo je nečuveno. Maltretiraju nas već drugi dan zbog sopstvenog vina. Pa i kada čovek napravi prekršaj u saobraćaju plati kaznu i nastavi da vozi dalje, a ovo je čisto iživljavanje. Ne samo moja porodica već i ostali žitelji Velike Hoče su revoltirani, okupljeni su oko vinice, ali su tu i pripadnici kosovske policije sa pet policijska automobila i tri kombija carine", rekao je Petar Petković, direktor Kancelarije za Kosovo. 


(Admir O.)

Kosovo
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.