24.12.2022. 20:39
0
Uhapšen vojnik koji je "cipelario" Djeda Mraza, javnost zgrožena
Vojnik koji je danas u Slavonskom Brodu pretukao mladića u kostimu Djeda Mraza uhapšen je, a povrijeđeni je zatražio ljekarsku pomoć i na obradi je na Odjelu hitne medicinske pomoći u Slavonskom Brodu. Kako javlja 035portal, težina njegovih povreda još nije poznata.

Korisnici društvenih mreža zgroženi su kadrovima koji su zabilježeni iza 15 sati. Vidno alkoholizirani mladići verbalni sukob započet u jednom lokalu nastavili su na ulici. Sve je kulminiralo tučnjavom.

Video pogledajte OVDJE.

(A. Balićevac)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.