16.1.2023. 20:54
0
Otkrivena jeziva prepiska Albanca koji je osumnjičen za ubistvo Ivane: Govorio je strašne stvari
Jetmir G. zvanično je osumnjičen za ubistvo Ivane K. na Zvezdari, za njim je raspisana i međunarodna potjernica, a jedna slika ekrana sa društvene mreže Facebook je šokirala sve.

Nakon intenzivnog operativnog rada Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i Trećeg odeljenja Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije identifikovan je osumnjičeni za ubistvo Ivane K. (26) u Beogradu 23. decembra 2022. godine, a to je Jetmir G. (24) državljanin Crne Gore.

Po svemu sudeći, ljudi koji su bijesni i očajni zbog Ivaninog ubistva su mu pisali na društvenim mrežama, a jedan muškarac je objavio sliku ekrana gdje se vidi dopisivanje sa Jetmirom.

Kako se vidi na slici, prepiska je jeziva, a Jetmir je govorio o davljenju i ubijanju Srba na Kosovu.



Podsjetimo, sumnja se da je Jetmir G, 23. decembra 2022. lišio života Ivanu K, sa kojom je bio u emotivnoj vezi. Kako se navodi, ubica je rukama Ivani stezao usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ ponio sa sobom.

Ubistvo
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.