22.1.2023. 10:27
0
Užas na Kosovu: Preminula djevojka koja je skočila sa zgrade, povrijeđena sestra koja je pokušala da je spriječi
Kosovska policija saopćila je da je slučaj koji se u subotu dogodio u Uroševcu kada su dvije djevojke pale sa četvrtog sprata zgrade okarakterisan kao "samoubistvo", javlja Koha.

Portparol policije za region Uroševca Kanun Veseli rekao je da je jedna od njih pokušala da skoči sa četvrtog sprata zgrade, dok je njena sestra pokušala da je spasi, kada su obje pale. 

Petnaestogodišnja djevojka je poginula, a 18-godišnja djevojka je teško povrijeđena nakon pada sa četvrtog sprata stambene zgrade u ulici „Sander Prosi“ u Uroševcu.

Veseli je potvrdio da su djevojke prebačene u Urgentni centar u Uroševcu, a zatim, u teškom zdravstvenom stanju, upućene u Univerzitetski klinički centar Kosova u Prištini.

Od zadobijenih povreda preminula je Z.M (15), dok je povrijeđena A.M. (18).

 
Kosovo
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.