25.1.2023. 14:20
0
Prije dvije godine prijavio nestanak brata, a sada se raspliće stravična priča: Ubio ga i bacio u šumu?
Dvije godine i tri mjeseca od prijavljenog nestanka Željka Šlibara (51) iz Kutine u Hrvatskoj, sisačka policija je riješila slučaj te otkrila da je nesretni muškarac žrtva krivičnog djela.

Za svirepi zločin ubistva kriminalisti nakon iscrpne obrade sumnjiče njegova brata koji je 6. oktobra 2020. besramno prijavio policiji da se njegov 56-godišnji brat pod nepoznatim okolnostima udaljio u nepoznato s adrese stanovanja u Kutini.

Pritom je detaljno opisao šta je, tad već preminuli muškarac čije je tijelo odbacio u obližnjoj šumi, imao na sebi, piše Jutarnji.

Iz PU sisačko-moslavačke su zbog navedenog slučaja najavili danas press konferenciju.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.