2.2.2023. 12:34
0
I Vučiću bilo neugodno: Zastupnici SNS-a stajali i aplaudirali mu više od tri minute
Predsjednik Srbije danas je obrazlagao pregovore o Kosovu u Skupštini Srbije, a čini se da je Aleksandru Vučiću u jednom trenutku bilo neugodno.

Zastupnici SNS-a naravno podržali su svog predsjednika tako što su više od tri minute aplaudirali. A, Vučić je glumio neugodnost.

Kako je Vučić kročio u salu, to je bio dovoljan signal za poslanike vlasti koji su gromoglasnim aplauzom pozdravili njegov dolazak. Video pogledajte ovdje.


U isto vrijeme, poslanici opozicije istakli su transparent „Ne kapitulaciji“. Njim su stavili do znanja kakav odnos imaju prema francusko-njemačkom prijedlogu za Srbiju i Kosovo.

Pored troga, istakli su transparente „Ne ultimatumu“.

Za to vrijeme, poslanici vlasti nisu prestajali da aplaudiraju što je bilo neugodno i očigledno neukusno i predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću koji je tražio da sjednu i prekinu sa aplaudiranjem.

Nakon otvaranja sjednice, poslanici ipak nisu prestali da aplaudiraju pa su nakon kraće pauze ponovo krenuli sa aplauzima.

Narodna poslanica i potpredsjednica Skupštie Sandra Božić u jednom trenutku ustala je i krenula da aplaudira. Ali je onda Vučić počeo da priča i cijeli performans je zaustavljen.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.