5.2.2023. 19:13
0
Milanović fasciniran viđenim u Egiptu: To je naprosto nevjerovatno, nezamislivo, bude ti neugodno
Hrvatska živi i od mira i stabilnosti, zarađuje na tome, i stoga ne smije zauzimati strane bez dovoljno razmišljanja, rekao je u nedjelju u Egiptu predsjednik Hrvatske Zoran Milanović.
Milanović je u izjavi novinarima na mjestu bivšeg izbjegličkog logora hrvatskih izbjeglica u El Shattu kazao da Egipat ima nezamislive sigurnosne mjere za hrvatske pojmove pa je tako i za njegov posjet organiziran ogroman broj policajaca.

- To je naprosto nevjerojatno, bude ti neugodno. Ovdje je sve fokusirano na sigurnost zato što sigurnosti nema na način na koji se ona u Hrvatskoj doživljava, zdravo za gotovo. Mi kao država živimo od mira i stabilnosti, rekao je on aludirajući na turizam.


- I svatko u Europi tko to ne razumije ili se ponaša suprotno posredno radi štetu i nama. A moj posao i moj platni razred je da brinem o interesima Hrvatske. Tek onda sve drugo dolazi na red, naglasio je.

Milanović je u subotu navečer razgovarao s egipatskim ministrom turizma o velikom hrvatskom iskustvu u tom sektoru.

- To je ogroman potencijal i za naše konzultantske firme koje imaju znanje, rekao je hrvatski predsjednik, kazavši da egipatski ministar “prepoznaje da u Hrvatskoj postoji pamet” u turizmu.

- Egipat godišnje posjeti deset, a Hrvatsku dvadeset milijuna ljudi. Hrvatska je čudovište turističko i tu se već akumuliralo znanja i iskustva koje ima neku vrijednost, rekao je Milanović.


(Admir O.)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.