6.2.2023. 9:58
0
Stravičan zločin - Djeca pokušala ubiti oca: Kćerka ga čuvala, sin ubadao nožem
U selu Trešnjevica kod Paraćina došlo je do pokušaja ubistva kada su osumnjičeni P.M. (23) i P.M.(27) u svojoj porodičnoj kući napali svog oca (67) nakon svađe sa njim.

Sumnja se da ga je kćerka držala, dok je sin uzeo kuhinjski nož kojim je oštećenom zadato 41 ubodnu ranu u po tijelu.

- Oštećeni je u jednom momentu uspio da otme nož, ali je P.M. uzeo metalnu šipku i zadao mu jedan udarac u predjelu ruke, nanijevši mu pritom prelom nadlaktice - kaže izvor Republike.

Nesretni čovjek je nakon toga uspio da pobjegne kod prvog komšije i pozove policiju i hitnu pomoć.

Osumnjičenoj P.M. određeno je zadržavanje, dok je osumnjićeni P.M. u bjekstvu.

Djelo je za sada kvalifikovano kao ubistvo u pokušaju u saizvršilaštvu. Sve povrede oštećenog kvalifikovane su kao teške tjelesne povrede, piše Blic.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.