7.2.2023. 11:28
0
"Aleksandre, na šta ovo ličiš" - Šta se dešava sa Vučićem: Srbijanski predsjednik objavio video u "čudnom stanju"
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić optužio je predsjednicu Evropskog pokreta Srba sa Kosova i savjetnicu u Vladi Kosova, Radu Trajković, da je zapadni agent.

U jednom od svojih mnogobrojnih "obraćanjima građanima", Vučić je ustvrdio da nije tražio amnestiju za svoju porodicu, kako tvrdi Rada Trajković, te "da se uvijek borio samo za Srbiju, a tako će i nastaviti".

- Srpski narode, građani Srbije. Zapadni agent Rada Trajković kaže da tražim amnestiju za svoju porodicu, a ne spas za srpski narod na Kosovu. Laže, laže kao i svi oni u Skupštini koji su govorili sve one besmislice. Brani me kao i moji koalicioni partneri. Zato narode, samo da imate u vidu, moja porodica je ovdje, ostat će u Srbiji kao i ja. Ne bojimo se nikoga jer nismo ništa ukrali. Krivi smo jer branimo Srbiju. Mi ćemo braniti Srbiju. Međusobno priznanje, sanjajte! Živjela Srbija - rekao je Vučić.

Vučićevo obraćanje brzo je izazvalo reakcije javnosti, a najviše zbog njegovog "stanja" u kojem je bio dok je pomalo nerazumno izgovarao riječi u videu.

- Aleksandre na šta ovo ličiš? Predozirao si se vlasti pa ti se pomutila pamet? Jaki lekovi ili jeftino vino? Ti si Aleksandre samo trećerazredni đilkoš dostojan prezira - jeda je od komentara na Twitteru.


(A. Balićevac)

 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.