25.3.2023. 19:20
0
Ovakvo nešto nikada niste vidjeli: Pogledajte gdje se žena sakrila kako bi prešla granicu
Iako je vozač carinicima rekao da nema ništa da prijavi, oni su se ipak odlučili za detaljan pregled, pa su otvorivši haubu ostali zatečeni prizorom
Carinici su 24. marta 2023. godine na graničnom prelazu Gradina (Srbija) u saradnji sa policijom, spriječili pokušaj jedne ilegalne migrantkinje da granicu pređe skrivena ispod haube automobila.

Ovaj nesvakidašnji pokušaj krijumčarenja ljudi otkriven je tokom večeri na ulazu u zemlju kada je za kontrolu izdvojen Peugeot 407 stranih registarskih oznaka, kojim je naizgled sam putovao 32-godišnji strani državljanin.

Iako je vozač carinicima rekao da nema ništa da prijavi, oni su se ipak odlučili za detaljan pregled, pa su otvorivši haubu ostali zatečeni prizorom jer se u prostoru između hladnjaka i motora nalazila skrivena žena.
image
Prostor o kome je riječ vrlo je rizičan kako zbog vreline motora, tako i zbog skučenog prostora, pa se pretpostavlja da je ovaj način prevoženja ilegalnih migranata moguć samo na kratkim dionicama puta, dovoljnim da se pređe granični prijelaz.

Pronađena migrankinja je zajedno sa vozačem i automobilom predata policiji u dalju nadležnost, javljaju srbijanski mediji.


(Admir O.)
Autimobil
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.