28.3.2023. 13:08
0
Penzionerka iz ZG na Eurojackpotu osvojila više od milion KM
Umirovljenica iz Zagreba osvojila je više od 600.000 eura na Eurojackpotu. "Igrajte sve igre, ne odustajte i čekajte jer dobitak će prije ili poslije doći. Bitno je imati kontinuitet u igranju i vjeru u dobitak", poručila je sretna dobitnica.

Umirovljenica iz Zagreba 17. ožujka osvojila je na Eurojackpotu dobitak 5+1 od 645.095,60 eura. U ponedjeljak je stigla na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije, navodi N1. 

“S vama sam od samog početka, gotovo 50 godina i nikad ne propuštam priliku za igru i dobitak”, rekla je sretna dobitnica. Svoj listić uplatila je na prodajnom mjestu u Zagrebu, Jablanska cesta 80.

“Bitno je odigrati kako bih se imala čemu nadati”, kaže kroz smijeh umirovljenica, koja uglavnom igra Loto 7, Loto 6 i Eurojackpot.

Dosad je osvajala manje dobitke, a njezina formula za uspjeh u igrama je – ne mijenjati brojeve:

“Igram iste brojeve, svoje brojeve, a radi se o datumima rođenja mojih najbližih. Uvijek sam vjerovala da će se jedan veliki dobitak dogoditi i meni, a sigurna sam da sreća prati uporne i one koji vjeruju da je sve moguće”, rekla je dobitnica i dodala:

“Listić nisam zaboravljala uplatiti ni kad sam tijekom radnog vijeka bila na godišnjem odmoru.”

Vrijedni dobitak iskoristit će kako bi financijski pomogla obitelji, ali i potrebitim ljudima, kojih je, kako kaže, sve više. “Treba pomagati, posebice onima kojima je najpotrebnije. Zato ću nastaviti s igrom i vjerovati u još jedan dobitak – kako bih opet mogla pomoći”.

Na samom kraju uputila je poruku svim igračima: “Igrajte sve igre, ne odustajte i čekajte jer dobitak će prije ili poslije doći. Bitno je imati kontinuitet u igranju i vjeru u dobitak.”

Izvlačenje igre Sve ili Ništa u ponedjeljak je pak donijelo glavni dobitak od 80.000 eura, a sreću je i ovoga puta donijelo prodajno mjesto ovlaštenog partnera Tisak u Zagrebu, Erlichova 5, navodi N1. 



(A.R.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.