19.4.2023. 10:52
0
Nevjerovatni detalji sukoba: Žena prebila muža, evo i zbog čega je to uradila
Opštinski sud u Zagrebu podigao je optužnicu protiv 30-godišnjakinje koja je u januaru, u jutarnjim satima, nakon svađe partnera ogrebala po licu i vratu te ga metalnim svijećnjakom udarila po glavi.

Žena je priznala sve, ali je rekla da je partnera povrijedila u samoodbrani. Rekla je da se nisu vrijeđali, da je on bio pod opijatima i da su se prepirali oko šetnje psa.

– On je nju grebao, držao za lice i vukao po podu, ali je nije gušio. Na posebno pitanje ko je i kada prekinuo tu tučnjavu, okrivljena navodi da je njihov stanodavac kucao na vrata, a potom je pozvao i policiju. Već jednom davno imali su sličan sukob, ali ne tolikog intenziteta. Ona navodi da ništa od droge taj dan (odnosno to jutro) nije konzumirala iako je na stolu bilo ‘to’. Njen partner je tog jutra konzumirao kokain i spid, a konzumira ga u pravilu vikendima. Ona u pravilu konzumira samo marihuanu, odnosno THC, stoji u optužnici.

Tužiteljstvo tvrdi da je njena odbrana nekonzistentna jer u jednom dijelu govori kako je sve to učinila u samoodbrani, zatim govori da ga je samo ogrebala u samoodbrani, dok na trećem mjestu navodi kako su zapravo oboje krivi, te se ne može sa sigurnošću utvrditi ko je prvi započeo, piše Index.hr.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.