22.5.2023. 15:03
0
Oglasila se Ervinova komšinica: “Nikada u životu se nije potukao. Zbog smrti oca dugo nije iz kuće izlazio, taman kada se krenuo vraćati normalnom životu, evo šta je dočekao"
Tridesetpetogodišnji Ervin Ćelahmetović iz Starog Priboja preminuo je sinoć, nakon što ga je u jednom ugostiteljskom objektu u centru grada pretukao sugrađanin Igor Avramović (28), inače policajac s adresom u Beogradu.

Podsjećamo, u lokalu "Strit" u Priboju preksinoć oko ponoći došlo je do rasprave između Ervina Ć. koji je stajao za šankom i Igora A. Igor je tri do četiri puta sa metalnim bokserom na ruci udario Ervina u glavu zbog čega je ovaj pao.

– Bile su tu i neke djevojke medicinske sestre, koje su odmah pritrčale da pomognu Ervinu, sve dok hitna pomoć nije došla. Igor je nestao iz lokala. Ervin je inače čovjek koji se nikada u životu nije potukao – pričaju Pribojci.

Porodicu ubijenog mladića prije pola godine zadesila velika tragedija. Ervin se od toga teško oporavljao.

Iza preminulog Ervina ostale su dvije sestre, Emina i Elza, sestrična, amidža, dajidža tetke i ostala rodbina. Oba roditelja su ranije preminula.

– Otac mu je preminuo, a sa Ervinom su ostale i dvije sestre. Dugo nije iz kuće izlazio, i taman kada je krenuo da se vraća normalnom životu, evo šta je dočekao – kažu poznanici nastradalog mladića.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.