30.5.2023. 21:29
0
Predsjednik Skupštine Srbije zaspao na sjednici
Predsjednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić zaspao je na današnjoj sjednici parlamenta, kako se vidi na fotografijama koje je poslanik Radomir Lazović objavio na Facebook-u.

"Evo i ovo se desilo. Predsjedavajući je zaspao, hladno. Nema zaista ništa ružno u tome da je neko umoran, ali zar nije normalno da onda prepusti mjesto zamjeniku, kojih ima 7. Razlog zašto to ne radi, zašto ne smije ni trenutak da siđe sa ovog mjesta, je strah da niko neće kao on znati da krade vrijeme opoziciji i gasi mikrofone. I zaista je tako. Najbolji je u tome. Izdrži legendo", napisao je Lazović uz fotografije Orlića.



A ovo nije prvi put da je neko od predstavnika vlasti u Skupštini, te je tako nedavno poslanik PUPS-a Borislav Kovačević zaspao na sjednici, dok je govorila potpredsjednica skupštine Elvira Kovač.

Inače, danas se u Skupštini Srbije održava vanredna sednica na kojoj poslanici diskutuju o promjenama u REM-u, formiranju anektnog odbora zbog tragedija u školi „Vladislav Ribnikar“ i mjestima u okolini Mladenovca, a na dnevnom redu će se naći i prijedlog ostavke ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.