2.6.2023. 22:17
0
Vučić najavio gašenje rijalitija i govorio o svom učešću u jednom programu: Bio sam predmet opšte sprdnje koliko sam netalentovan i koliko ne znam da igram
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je večeras da reality programa na TV Pink za tri dana više neće biti.

“Zamolio sam Mitrovića (Željko, vlasnik Pink televizij op.a) da ukine rijaliti i za tri dana ga više neće biti”, kazao je Vučić i dodao:

“Ja stvarno ne znam da li će biti drugih rijalitija, to mora REM (Regulatorno tijelo za elektronske medije) da reguliše”.

Govoreći o njegovom učešću u rijalitiju “Plesom do snova”, Vučić je naveo da je taj program bio humanitarnog karaktera.

“Tu plešete s nekim s kim vas spoje. Mene je pozvao tada Željko Mitrović i rekao da je njemu dobro zbog rejtinga, a da meni ni bi bilo loše i da se tu pomaže djeci. Ja sam pomogao nekim porodicama, ako ništa malo sam pomagao i riječ je o jednom humanitarnom pristupu. Ja tamo nisam ni igrao ni đuskao, jer ja to ne umijem. To je vjerovatno zabavljalo ljude jer sam bio predmet opšte sprdnje koliko sam netalentovan i koliko ne znam da igram, i tamo nije bilo ni psovke ni nasilja“, rekao je Vučić za TV Prvu i dodao:

“U političkim emisijama, a nekad i u Skupštini je gore nego u rijalitijima”.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.