2.7.2023. 22:03
0
Državljani BiH i Angole se posvađali, potukli i na kraju izboli
FOTO: Ilustracija
Državljanin BiH je zadobio povrede desnog ramena, a državljanin Angole lijeve ruke

Pripadnici austrijske policije intervenisali su jutros ispred jednog lokala u Innsbrucku kada je došlo do verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba državljanina Bosne i Hercegovine (36) i državljanina Angole (35), prenosi Dnevni Avaz.

Naime, njih dvojica su prvo ušlu u verbalni sukob, a nedugo zatim i fizički. Međutim, policija je pozvana tek kada su izvadili noževe skakavce i izboli jedan drugog. Državljanin BiH je zadobio povrede desnog ramena, a državljanin Angole lijeve ruke. Ipak, deblji kraj je izvukao državljanin BiH, koji je hospitalizovan, ali povrede nisu ozbiljne.

Državljanin Angole je priveden, a kod njega su pronađeni kanabis i tablete. On je sproveden u pritvor gdje je saslušan.

(Elmedina H.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.