24.10.2023. 19:58
0
Direktan sudara kamiona sa vozilom mirovnih snaga: Povrijeđeni pripadnici KFOR-a
FOTO: Telegraf.rs
Nemamo informacija o stanju žrtava u nesreći, kazali su iz policije

U saobraćajnom nesreći vozila KFOR-a i kamiona lokalnih registarskih oznaka koji se dogodio danas nešto poslije 15 sati povrijeđeno je više osoba, među kojima i pripadnici KFOR-a, rečeno je za Telegraf.rs iz policije Kosova.

Nesreća se desila u selu Lješane u opštini Peć kada je, iz za sada nepoznatih razloga, došlo do direktnog sudara kamiona sa vozilom KFOR-a.

- Nemamo informacija o stanju žrtava u nesreći - kazali su iz policije i dodali da će više informacija saopštiti poslije završetka uviđaja u kome učestvuju i pripadnici KFOR-a, prenosi Avaz.


 
KFORKosovo
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.