11.11.2023. 12:36
0
U Zadru izgorio stan, jedna osoba zadobila teške povrede
FOTO: x
U zadarskoj Ulici Ivana Gundulića kod zgrada Solidarnosti jučer je oko 15 sati buknuo požar u stanu u stambenoj zgradi.

Stan je, prema prvim informacijama, u potpunosti izgorio, a u njemu je bila jedna osoba koja je zadobila teške opekotine te je automobilom hitne medicinske pomoći prebačena u Opću bolnicu Zadar, gdje joj se pruža pomoć. Jedna osoba koja je bila u doticaju s požarom zatražila je pomoć zbog udisanja dima.

Za sada nema informacija o uzroku požara. U PU zadarskoj kažu da je požar ugašen, prostor osiguran, a uviđaj će pokazati šta je bio uzrok požara.

Na intervenciju je izašlo više vatrogasaca u četiri vatrogasna vozila, čime je spriječeno širenje vatre na okolne stanove, prenose Vijesti.ba.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.