7.1.2024. 21:40
0
Uhapšen srbijanski reper Surreal: Prijetio nožem porodici
Srbijanski reper Sureal, čije je pravo ime Filip Arsenijević (33) iz Beograda, uhapšen je na Zlatiboru zbog prijetnje porodici iz Bačke Palanke.

Određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati, navodi Kurir.

On je izdao apartman porodici iz Bačke Palanke, koji je odmah do apartmana u kome je on boravio sa ženom. Fizički je prijetio muškarcu i ženi kojima je izdao apartman, pa čak i nožem. Rekao je da je u taj apartman došlo više njih nego što je dogovoreno, kao i da su doveli kućne ljubimce koji takođe nisu bili dogovoreni" rekao je izvor za pomenuti medij.

Prema nezvaničnim informacijama od izvora na licu mjesta, došlo je i do fizičkog kontakta. Intervenisala je i Hitna pomoć, navodi dalje pomenuti portal. Sve je prijavljeno policiji, a reperu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. Istraga je u toku, piše Kurir.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.