3.4.2024. 15:17
0
Je li riječ o Danki Ilić iz Srbije: Austrijska policija se hitno oglasila o snimku djevojčice
Austrijska policija oglasila se povodom snimka koji je nastao na tramvajskoj stanici u Beču, na kojem je kako se vjeruje, mala Danka Ilić (2), koja je 26. marta nestala kod Bora.

Austrijska policija je saopćila da je vrlo vjerovatno da je na snimku, koji se u subotu proširio društvenim mrežama, nestala devojčica iz Srbije.

- Nakon što su rođaci nestale djevojčice pogledali slike, pretpostavljaju da je vrlo vjerovatno riječ o nestaloj djevojčici iz Srbije. Bečka policija traži hapšenje po nalogu javnog tužilaštva - saopćeno je.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.