13.4.2024. 16:21
0
Slušao razgovor dvije žene, pa odjednom ih počeo gađati bocama: Uhapšen je
Splitska je policija uhapsila muškarca koji je u subotu ujutro izazvao incident na Rivi gdje je na terasi kafića fizički napao dvije žene od kojih je jedna povrijeđena.

Uhapšen je i priveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje nedugo nakon incidenta koji je zgrozio sve koji su jutros bili na toj gradskoj šetnici.

Kako se doznaje, dvije su ženske osobe sjedile 'na štekatu', a za stolom iza njih je bio muškarac koji je, navodno, slušao njihov razgovor nakon čega je počeo lupati i bacati boce prema ženama. Neki od svjedoka su vidjeli da je na žene nasrnuo šakama, ali i bacao boce prema njima. Napadnutim ženama su u pomoć priskočili posjetitelji na terasi kafića i građani koji su se tamo zatekli.

Napadač se dao u bijeg, za njim se zaletjelo i nekoliko građana, no bio je brži i pobjegao im. Srećom da ga je netko od građana prepoznao i policiji rekao njegov identitet, pa je nasilni muškarac ubrzo uhićen.

Žene su zatražile liječničku pomoć u splitskom KBC-u, a po riječima očevidaca, jedna od njih je nakon napada imala krvavu povredu.

SplitNapad
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.