16.5.2024. 13:37
1
Vučić ponovo šokirao javnost svojim zbunjujućim govorom: "Meni moja inteligencija govori da sam ja u pravu"
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nerijetko svojim retoričkim akrobacijama zbunjuje javnost. Ovaj put nešto slično je uradio na Samitu Evropska unija - Zapadni Balkan koji se održava u crnogorskom Kotoru.

- Znam da nećemo biti dio Evropske unije, niko od nas, prije Ukrajine. Kada ćemo ući u EU, da li ćemo ući zajedno sa Ukrajinom, to je drugi problem.

Vi imate vaše mišljenje, ali moja inteligencija meni govori da sam ja u pravu. I naravno, to je nešto što se trenutno događa. Vjerovatno ćemo čekati još nekih šest godina, što je takođe u redu. U vašim zemljama je možda Evropska unija toliko popularna, u mojoj zemlji nije toliko popularna kao što ni mi nismo toliko popularni, iako smo mi najveći dio ovog regiona - rekao je Vučić.

(Ajdin B.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.