30.5.2024. 21:57
2
Stranka Usamea Zukorlića objavila predizborni spot: "Vanzemaljci u posjeti Tutinu"
FOTO: screenshot
Stranka pravde i pomirenja koju je osnovao bivši predsjednik i glavni muftija Mešihata Islamske zajednice u Srbiji, rahmetli Muamer ef. Zukorlić, a sada vodi njegov sin Usame, iznenadila je javnost novim spotom koji nosi naziv "Vanzemaljci u posjeti Tutinu".

Kao i ostali spotovi SPP-a i ovaj se ističe inovativnošću i kreativnošću.

U spotu, vanzemaljci dolaze u posjetu Tutinu, simbolizirajući tako izazove s kojima se suočava lokalna zajednica. Kroz seriju humorističnih situacija, spot ističe probleme kao što su nedostatak infrastrukture i ekonomska stagnacija, ali istovremeno predstavlja i viziju Stranke pravde i pomirenja za rješavanje tih problema.




Osim što je osvježavajuće drugačiji od uobičajenih političkih spotova, "Vanzemaljci u posjeti Tutinu" pokazuje kako se kreativno i nekonvencionalno može podići svijest o društvenim problemima i potaknuti promjene.

Ovaj spot već je postao viralni hit na društvenim mrežama, potvrđujući da se originalnost i angažman itekako cijene u političkom pejzažu današnjice.

 

 

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.