15.11.2015. 17:19
0
Talijan ranije preživio nekoliko udesa, stampedo na Hayselu, a sada preživio napad u Parizu
Talijan Massimiliano Natalucci izjavio je nakon napada u Parizu da je previžio teroristički napad.

Piše: Haris Ahbabović

Natalucci, koji ima 45 godina, je preživio napad terorista u koncertnoj dvorani Bataclan gdje je ubijen veliki broj ljudi.

"Natalucci je preživio tragediju 1985. godine na Hayselu. Imao je 15 godina kada je sa ocem i stricem bio na briselskom stadionu, kada je stradao veliki broj navijača Juventusa nakon stampeda koji je nastao prije finala Kupa šampiona između Liverpoola i Juventusa", prenose mediji u Italiji.

"Zadobio je samo ogrebotine u koncertnoj dvorani Bataclan, gdje je došao da bi prisustvovao koncertu američke metal grupe. Čuli smo se telefonom. Stajao je tri metra od terorista", rekao je njegov otac i priznao da je Massimilliano i ranije preživio nekoliko saobraćajnih nesreća.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.