29.11.2015. 19:32
0
Pronađeno novorođenče živo zakopano ispod asflata
Plač koji je dopirao ispod asfalta prolaznicima je zvučao kao mijaukanje. No, ispostavilo se da je u pitanju napuštena beba koja je, kako je policija navela, namjerno zakopana ispod ruševina na pješačkoj stazi u Los Angelesu.

Angelica Blount i njena sestra Evangelina McCrary šetale su u petak kada su čule neobičan zvuk. Prvo su pomislile da je u pitanju mačka, ali su ubrzo shvatile da se radi o djetetu, te su pozvale pomoć, pišu strani mediji.

Policija je pronašla novorođenče umotano u bolničku deku u pokotini ispod ruševina i komada asfalta.

Beba je prebačena u bolnicu i trenutno je u stabilnom stanju. Policija je izjavila da je beba rođena vjerovatno 36 ili 48 sati prije nego je pronađena i da je samim čudom preživjela.

(Merima Druškić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.