5.2.2016. 11:30
0
Zatvorio djevojku u betonsku jamu i ostavio je tamo osam mjeseci jer mu je gatara rekla da će se zbog toga obogatiti
Policija u Tanzaniji pronašla je golu djevojku u betonskoj jami, bila je vezana za zid, a hranu je dobijala samo dva puta sedmično.

Djevojku je u jami zarobio dečko jer mu je gatara rekla da će postati bogat ako to učini. U jami je provela osam mjeseci. 

U trenutku pronalaska bila je jako mršava i lošeg zdravstvenog stanja, a liječnici očekuju da će joj trebati mjeseci rehabilitacije kako bi ponovo mogla hodati. 

Njen dečko je sagradio improvizovani zatovr nakon što mu je gatara rekla da mora pokopati osobu koju najviše voli ukoliko želi postati bogat. Djevojka  je pronađena prošle sedmice, a muškarac je uhapšen.

(Adna Zukanović-Zilić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.