7.2.2016. 18:21
0
Rupa u putu "progutala" automobil s cijelom porodicom
Zamislite da se vozite po gradu i odjednom vaš automobil, zajedno s vama, 'proguta' rupa koja se iznenada otvorila na cesti.

Upravo to se dogodilo jednom bračnom paru i njihovoj dvogodišnjoj djevojčici.

Nesvakidašnji događaj dogodio se prije 3 dana u Peruu, u gradu Trujillo. 34-godišnji Edgar Orlanda Bartolo Silva, njegova 31-godišnja supruga Marisol Mercedes Gutierrez Siccha i njihova 2-godišnja kćer vozili su se u automobilom po jednoj od glavnih ulica u gradu kada se ispred njih samo stvorila ogromna rupa, saopćila je Sol TV. 

Nije bilo vremena za izbjegavanje i automobil je, zajedno s cijelom porodicom,pao u rupu. Nekoliko osoba koje su se zatekle na mjestu događaja priskočilo je u pomoć nesretnoj porodici.

Nevjerovatno, no uspjeli su proći nepovrijeđeni. Prevezeni su u bolnicu na pregled zbog mjera predostrožnosti.

Automobil je iz 5 metara široke rupe izvučen uz pomoć dizalice. Vjeruje se kako je rupa posljedica obilnih kiša koje su danima prije toga plavile grad.

(Merima Druškić)

RupaPeru
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.