7.2.2016. 22:42
0
Optužen za okrutnost: Prokuhao vodu pa njome zalio mačku
Leon Teague je 18-godišnji momak iz Chicaga koji je uhapšen i optužen za okrutnost prema životinjama. On je na Facebooku postavio video u se vidi kako je prokuhao vodu i njome posuo mačku koja se nalazila pred njegovim vratima.

Na snimku koji je objavio Teague, on doziva mačku, koja nakon polijevanja pušta užasne krike. Mačka je preživjela napad, ali je prošla sa oštećenjem dlake i opekotinama. Nju su smjestili u lokalno sklonište, gdje je podvrgnuta tretmanu, prenosi "Daily Mail".

Mediji su objavili da je Teague na uslovnoj kazni zbog optužbi za provalu, a također čeka suđenje za još jednu provalu. 

(Merima Druškić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.