11.2.2016. 10:22
0
Prolaznica pretukla majku i baku jer su pile alkohol u prisustvu djece
Video snimljen na obalama jezera Gusinoye u Rusiji prikazuje napad prolaznica na majku i baku koje su pile dok je s njima bilo troje djece. Prolaznice su bile ogorčene kada su vidjele flaše votke oko majke koja doji tri mjeseca staru bebu.

Starija žena je fizički napala majku i baku govoreći im da nisu sposobne za brigu o djeci. Uplašena djeca su odvedena u bolnicu gdje im je pronađen alkohol u krvi. 

Lokalna policija je pokrenula istragu protiv napadnutih žena. Majka je kažnjena zbog zanemarivanje roditeljskih dužnosti i obećala je da će popraviti svoje ponašanje kako joj ne bi oduzeli bebu. 

Korisnici interneta koji su pogledali video su rekli da vjeruju da su namjere osoba koje su napale pijanu majku i baku bile dobre, ali da ih nisu trebale udarati pred djecom. 

(Adna Zukanović-Zilić)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.