11.2.2016. 19:39
1
Saudijac nokautirao ženu nasred ulice u Rijadu
Na YouTubeu se pojavio snimak iz Saudijske Arabije na kojem se vidi kako je jedna žena pretučena.

Piše: Haris Ahbabović

Još uvijek se ne zna da li je policajac koji se vidi na videu branio ženu, da li ju je udario ili je samo posmatrao šta se dešava.

Na snimku se također vidi i jedno nepoznato lice koje oborenu ženu šutira prije nego što ga ostali muškarci odvoje od nje i odvuku u stranu. Prema nekim svjedočenjima, za incident je kriva vjerska policija, koja je presrela ženu sa njenim suprugom, i tražila da bolje pokrije lice, dok drugi ipak tvrde da je policija samo štitila ženu od njenog brata.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.