14.2.2016. 17:25
0
Izraelski vojnici ubili trojicu palestinskih tinejdžera
Izraelske vojne trupe danas su u dva odvojena incidenta na Zapadnoj obali ubile tri palestinska tinejdžera, javlja Anadolu Agency (AA).

Kako je saopćila vojska Izraela, trupe su upucale dvojicu Palestinaca nedaleko od grada Jenina gdje su mladići navodno kamenovali vojnike.

U isto vrijeme, jedan tinejdžer ubijen je na kontrolnom punktu pokraj Bethlehema nakon što je napao policiju nožem, navodi izraleska vojska. 

Palestinsko Ministarstvo zdravstva potvrdilo je smrt tri palestinska tinejdžera. Ubijeni su Raed Mohamed Waked i Fuad Khaled Waked, obojica 15-godišnjaci, i Naim Ahmad Safi (17).

(Anadolu Agency)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.