13.4.2016. 13:14
0
Grupa tinejdžera iz zabave ubila trojicu beskućnika
Policija u Moskvi uhapsila je bandu tinejdžera koji su ubili troje beskućnika. Iza rešetaka su završila trojica mladića te dvije djevojke.
Skupina je napala grupu beskućnika na ulici te nasmrt prebila dvojicu od njih, dok je dvojicu ozlijedila. Na saslušanju u policiji uz spomenuta dva, priznali su i treće ubojstvo, prenosi Index hr.

Policija u ovim trenucima istražuje je li skupina tinejdžera počinila još koji sličan zločin. 

Ovo je drugi ovakav slučaj u Moskvi u posljednjih nekoliko godina. Prije dvije godine grupa maloljetnika osuđena je za serijska ubojstva, a u trenutku kada su počinjena, od sedam pripadnika bande, samo jedan je bio punoljetan. Svi su ubijali zbog koristi ili rasističkih pobuda.

(Index/Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.