3.5.2016. 13:30
0
U bombardovanju bolnice u Alepu poginule tri osobe
Najmanje tri osobe su poginule i 17 je povrijeđeno danas u bombardovanju bolnice u vladinom sektoru u gradu Alepu, objavila je sirijska državna agencija Sana.

“U eksplozijama granata koje su pobunjenici bacili na bolnicu al-Dabit u ćetvrti Mohafaza, u središnjem dijelu Alepa, poginule su tri i povrijeđeno je 17 osoba po prvom bilansu”, objavila je agencija.

Sirijski opservatorij za ljudska prava (OSDH) je potvrdio ovo bombardovanje ne dajući trenutno bilans, objavila je novinska agencija AFP.

(Fena)

AlepSirija
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.