13.9.2016. 17:21
0
SAD: Tinejdžer ubio roditelje nakon svađe zbog zabave
Sedamnaestogodišnji Jesse Holton iz savezne države Alabama na jugoistoku Sjedinjenih Američkih Država (SAD) ubio je svoje roditelje, nakon svađe zbog zabave koju je organizovao u porodičnoj kući, saopštile su lokalne vlasti, prenosi Anadolu Agency (AA).
Šerif okruga Elmore Ricky Lowery saopšto je da je 17-godišnjak optužen kao odrasla osoba za ubistvo oca Mikea (37), bivšeg gradonačelnika grada Eclectica i majke April (37) i da je zadržan u zatvoru.

Prema riječima Loweryja incident se dogodio u nedjelju. Holtonovi su po povratku kući zatekli zabavu na kojoj se navodno konzumirala droga. 

Vlasti su saopštile da je do pucnjave došlo nakon svađe sina i roditelja koji su prethodno pozvali okružnog šerifa. Maloljetnik je navodno posegnuo za vatrenim oružjem i na roditelje otvorio vatru. Otac Mike, koji je upucan u glavu preminuo je na mjestu, dok je majka preminula od posljedica prostrijelne rane u ponedjeljak. 

(Anadolu Agency)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.