24.9.2016. 17:37
0
Horor u Francuskoj: Pokrivenoj muslimanki ispalio pet metaka u glavu
Nepoznati napadač ubio je pokrivenu muslimanku u pretežno muslimanski naseljenom predgrađu glavnog grada Francuske Pantinu, ispalivši joj pet metaka u glavu, prenosi Anadolu Agency (AA).

Kako piše francuske list "LeParisien", pozivajući se na izvore francuske policije, još uvijek nepoznata osoba sinoć kasno ubila je ženu muslimanku dok se automobilom volazila ulicom Candale. 

Navodi se kako je napadač na motociklu ubio 30-godišnju ženu ispalivši joj pet metaka u glavu. 

Tužilaštvo je pokrenulo istragu u vezi s ubistvom, a pretpostavlja se da iza napada stoji motiv islamofobije. 

Organizacija za borbu protiv islamofobije (CCIF) u ovoj zemlji saopćila je kako se u okviru istrage treba uzeti u obzir činjenica na mjesto gdje se dogodio napad i da je ubijena osoba bila pokrivena muslimanka.

(Anadolu Agency)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.