26.10.2016. 20:14
1
Bosanac Ramo skokom u hladnu Rajnu spasio 19-godišnjakinju od utapanja
Djevojka je hodala preko mosta Oberkassel kada joj je mobitel iz ruke ispao u rijeku.

Ramo Begović (25) pravi je junak – ovaj je državljanin BiH spasio 19-godišnju djevojku od utapanja u Rajni skokom u hladnu rijeku.

Djevojka je hodala preko mosta Oberkassel kada joj je mobitel iz ruke ispao u rijeku. U pokušaju da ga uhvati, pala je u devet metara dubok ponor, u hladnu Rajnu.

U tom trenutku Begović je vozio bicikl i vidio je kako pada. Potrčao je na obalu rijeke, skinuo odjeću i skočio s plutajuće platforme, s pojasom za spašavanje. Dvojac se deset minuta borio s hladnom rijekom dok u pomoć nisu stigli vatrogasci i ukrcali ih na brodicu.

“Bilo je to refleksno. Morao sam skočiti. Osjećam se dobro”, rekao je Begović, prenosi “Express.de“…

I djevojka se, zahvaljujući Rami, osjeća dobro.

(Merima Druškić)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.