28.10.2016. 9:38
0
Uhapšen osumnjičeni za uništavanje Trumpove zvijezde: Želio zvijezdu prodati na aukciji
Policija u Los Angelesu u četvrtak je uhapsila mučkarca koji je osumnjičen da je čekićem uništio zvijezdu republikanskog kandidata Donalda Trumpa na Stazi slavnih u Hollywoodu, javlja Anadolu Agency (AA).

James Lambert Otis, koji je osumnjičen za vandalizam, jučer je novinarima priznao da je on to uradio.

Dodao je da je prvo želio ukloniti Trumpovu zvijezdu kako bi je prodao na aukciji da prikupi finansijska sredstva za 11 žena koje su optužile Trumpa da ih je nepristojno dodirivao.

Trgovinska komora iz Hollywooda, koja je vlasnik zvijezda i koja održava tu popularnu turističku destinaciju, saopćila je da će Trumpova zvijezda ubrzo biti popravljena.

Inače, Trump je dobio zvijezdu na Stazi slavnih 2007. godine kao priznanje za svoju emisiju "Šegrt" (The Apprentice) na američkoj televiziji "NBC".

(Anadolu Agency)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.