30.3.2017. 8:38
0
Htjele uslikati selfie: Udario ih avion u glavu, obje poginule
Dvije tinejdžerice su poginule nakon što ih je udario avion dok su u blizini piste htjele snimiti selfie.

Meksikanke Nitzia Mendoza Corral (18) i Clarissa Morquecho Miranda (17) provele su poslijepodne na aerodromu u Chinipasu u Meksiku, a nakon toga su se uputile prema pisti. Vjerojatno zbog buke nisu čule da dolazi avion. Krilo sportskog aviona udarilo je djevojke po glavi i nanijelo im smrtonosne ozljede od kojih su umrle na mjestu. 

- Ti si sada jedan lijepi anđeo - napisala je Clarissina rođakinja na Facebooku.

Nije jasno zašto pilot nije vidio djevojke. Vrijeme je bilo lijepo i vidljivost je bila dobra. Ime pilota nije poznato.

Mendoza je studirala pravo, a njezina je prijateljica je još išla u srednju školu. Obitelji nisu dale izjave, a policija je rekla kako slučaj istražuje, piše 24sata.

(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.