1.8.2017. 10:49
0
Nicolas Maduro: Neće me uplašiti car Donald Trump
Predsjednik Venecuele Nicolas Maduro odbacio je američke sankcije koje je protiv njega uveo Donald Trump, kazavši da on neće "primati naredbe od tog carstva".

Maduro je rekao da nema namjeru odustati od planova da izmijeni ustav i obračuna se s nizom neprijatelja, od nezavisnih televizijskih kuća u Venecueli do oružanih napadača za koje tvrdi da su ih poslale kolumbijske vlasti kako bi ometali glasanje, u okviru međunarodne zavjere kojom upravlja čovjek kojeg on zove "car Donald Trump", izvještava Independent.

- Oni me ne plaše. Prijetnje i sankcije tog carstva me nimalo ne plaše. Ja ne primam naredbe od tog carstva, ni sad ni ubuduće... Donalde Trumpu, uvedi još sankcija - izjavio je Maduro na državnoj televiziji.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.