25.12.2017. 21:15
0
Ponovo se oglašava: Proradio Twitter nalog Juliana Assangea
Zvanični Twitter nalog kontroverznog osnivača Juliana Assangea je ponovo online, nakon što je nestao sa platforme društvene mreže, tokom noći. Nejasno je da li je Twitter suspendirao nalog ili ga je Assange deaktivirao.

Predstavnici Twittera nisu odmah odgovorili na poziv na komentar CBS Newsa. S naloga je u ponedjeljak ujutru objavljena slika Djeda Mraza bez objašnjenja kratkog odsustva. 

Dok je nalog bio offline, svi koji su probali da posjete Assangeovu stranicu primili su obavještenje od Twittera da je u pitanju greška.

Zvanični nalog Wikileaksa sa Twittera je bio u funkciji, ali na njemu nije bilo pomena o Assangeovom nalogu. S drugog naloga, za koji se tvrdi da je također Assangeov, stiglo je obavještenje da je Twitter obrisao zvaničan nalog jer se Assange sprema da objavi novu blockbuster priču. 

Za sada nema potvrde da je zaista Assange vlasnik alternativnog naloga, koji je, nešto kasnije, Twitter suspendirao, prenosi Avaz.

(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.