1.1.2018. 14:18
0
Poznati britanski biznismen, Richard Cousins, zajedno sa svojom porodicom poginuo u padu hidroaviona u Australiji
Ugledni britanski biznismen i njegova porodica identifikovani su kao žrtve pada hidroaviona u Australiji.

Zvaničnici su saopćili u ponedjeljak da su izvršni direktor Compass grupe Richard Cousins, njegova vjerenica i njena kćerka, i dvojica njegovih sinova poginuli.  Australski pilot Gareth Morgan iz turističke kompanije Sydney Seaplanes također je poginuo u nesreći u nedjelju navečer tokom turističkog putovanja.

Cousinsa je nedavno izdvojio magazin Harvard Business Review zbog njegovog nastupa na čelu multinacionalne catering kompanije. Cousins (58), planirao je da odstupi s položaja u martu.

Zvaničnici su saopćili da je avion jednomotorac brzo potonuo nakon što je pao u rijeku Hawkesbury. Tijela su izvučena iz letjelice.

Sydney Seaplanes je prekinuo s letovima dok se uzrok pada hidroaviona istražuje, prenosi Associated Press.

(Fena / Haris Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.