14.1.2018. 12:28
0
Turska: Avion "Pegasus Airlinesa" otklizao s piste ka Crnom moru
Putnički avion koji je sletio u Trabzonu otklizao je s piste prema prema moru zaustavivši se samo nekoliko metara od obale, javlja AFP. Avion kompanije “Pegasus Airlines“ je sigurno sletio, ali je iz nepoznatih razloga otklizao s piste.

Niko nije povrijeđen niti ima poginulih u incidentu. Prema snimcima, vidi se avion nasukan u blatu i strmim stijenama samo nekoliko metara od Crnog mora.

Svih 162 putnika i članovi posade su bezbijedno evakuirani. Jedna od putnica, Fatma Gordu, opisala je paniku u avionu.

- Avion se nageo na stranu, svi su bili u panici, vrištali i vikali - rekla je za agenciju Anadolija. Aerodrom je bio privremeno zatvoren zbog incidenta.

(FENA/Ajla Hurko)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.