22.1.2018. 20:15
0
Republikanci imaju dovoljno glasova da prekinu blokadu
Republikanci su prikupili dovoljan broj glasova u Senatu Sjedinjenih Američkih Država da prekinu blokadu finansiranja institucija, objavila je američka TV mreža NBC, prenosi Reuters.

NBC je citirao neimenovani izvor koji tvrdi da je osigurano usvajanje odluke kojom se prekida krizna situacija zbog koje hiljade američkih službenika danas nisu radili.

Informacija je objavljena uoči početka nove runde razgovora u Senatu gdje republikanci predsjednika Donalnda Trumpa nemaj dovoljan broj ruku za stabilnu većinu, pa im je za budžet neophodan izvjestan broj glasova od demokratskih senatora.

(FENA/Amila Alijagić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.