9.3.2018. 22:45
0
Rusija: U vrećici na obali rijeke pronašli 27 pari ljudskih šaka
Stanovnici Kabarovska, grad u Sibiru, nedaleko od granice s Kinom, u šoku su nakon što je tu pronađeno 27 pari ljudskih šaka.

Isprva je jedan tamošnji građanin pronašao samo jednu ruku na obali rijeke nedaleko od mjesta na kojem je inače pecao, a potom je nakon dolaska policije pronađena i vrećica puna tih dijelova tijela.

Lokalci su rekli kako nisu vidjeli ništa sumnjivo, prenosi Avaz.

- Još je tajna čije su to ruke, kada su odrezane i zašto - piše "The Siberian Times".

Jedna od užasnih teorija koja se pojavila jest ona da je riječ o rukama osoba koje su krale te su zbog toga bile kažnjene rezanjem ruku. 

Lokalni mediji su izvijestili da su pored ostataka pronađeni i medicinski zavoji te cipele.

Druga teorija navodi kako su to ruke s tijela pokojnika iz bolnica, međutim, u toj teoriji nema odgovora na pitanje zašto bi u bolnicama mrtvima rezali ruke.

Postoji i strah da je riječ o trgovini organima i da su ruke odrezane s tijela kako se ona ne bi mogla identificirati.

Lokalni mediji su izvijestili da su pored ostataka pronađeni i medicinski zavoji te cipele koje se inače nose u bolnici.

(Ajla Hurko) 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.