17.3.2018. 20:45
1
Trump ponosan: Idemo na Mars, a to se ne bi desilo da je predsjednik Hillary
Predsjednik SAD Donald Trump izjavio je da će Amerikanci uskoro poći na Mars što se ne bi dogodilo da je na predsjedničkim izborima pobijedila Hillary Clinton

Kako je istakao, možda će jednog dana postojati američke „svemirske snage“ koje će se boriti rame uz rame s avijacijom, kopnenim trupama i drugim rodovima vojske SAD, najavljujući odlazak ljudi na Mars kao nešto što će biti „vrlo skoro“

Trump je u obraćanju marincima i drugim vojnicima u vazduhoplovnoj bazi „Miramar“ u San Dijegu govorio o ulaganjima njegove administracije u istraživanja svemira, rekavši da svemir postaje „područje u kojem je moguće ratovanje“.

“Ideja o svemirskim snagama započela je kao spontani komentar. Vrlo skoro idemo na Mars. Ne biste išli na Mars da je moja protivnica pobijedila, to da vam kažem. Ne biste o tome ni razmišljali“, poručio je Trump, prenosi CDM.

(Amila Alijagić)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.