4.4.2018. 12:56
1
Nevjerovatni detalji napada: Nasim Aghdam ranila tri osobe u sjedištu YouTubea zbog navodne cenzure njenih video snimaka
Žena koja je ranila tri osobe u sjedištu internetske kompanije YouTube prije nego što se ubila bila je gnjevna na tu kompaniju jer joj je prestala plaćati za njene videosnimke koje je postavljala na internet, izjavio je otac napadačice.

Policija je objavila da se radio o Nasim Aghdam iz južne Kalifornije.

Osobe koje postavljaju snimke na YouTube primaju novac od kompanija koje postavljaju svoje reklame uz snimke, ali kompanija ne "komercijalizira" snimke koje imaju manje od hiljadu gledalaca. 

Ismail Aghdam kazao je da je u ponedjeljak prijavio policiji da mu je kćerka nestala nakon što dva dana nije odgovarala na njegove telefonske pozive.

Izjavio je da je primio telefonski poziv od policije oko dva sata u utorak ujutru, koja mu je javila da je pronašla Nasim kako spava u automobilu.

Kazao je da je upozorio policiju da bi ona mogla krenuti prema YouTubeu jer je "mrzila" tu kompaniju.

U napadu su ranjeni 36-godišnji muškarac koji je u kritičnom stanju, 32-godišnja žena u teškom stanju i 27-godišnjakinja koja je u stabilnom stanju, saopćio je portparol Opće bolnice u San Franciscu.

(Fena / Haris Ahbabović)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.