21.6.2018. 19:15
0
Izraelski vojnici uhapsili 20 Palestinaca
Izraelski vojnici na okupiranoj Zapadnoj obali priveli su 20 Palestinaca.

Udruženje palestinskih zatvorenika saopćilo je kako su izraelski vojnici sinoć na nekoliko lokacija širom Zapadne obale priveli Palestince zbog optužbi za učešće u terorističkim aktivnostima.

Među privedenima je i maloljetnik od 14 godina.

Izraelske snage gotovo svaki dan izvode operacije na Zapadnoj obali i Istočnom Jerusalemu i pod različitim optužbama privode Palestince.

Podaci palestinskih zatvorenika pokazuju kako se u izraelskim zatvorima nalazi oko 6.000 Palestinaca, od toga je 350 maloljetnika, prenosi TRT.

(FENA/Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.