24.6.2018. 18:45
0
Djevojka ubila momka dok su snimali video za YouTube
Na sudu u Minessoti prikazan je snimak posljednjih trenutaka Pedra Ruiza, mladića kojeg je 22. juna prošle godine ubila njegova djevojka, dvadesetogodišnja Monaliza Perez.

Ubistvo se, kako piše FOX 9, dogodilo na njihovom posjedu, u Halstadu, u Minessoti.

Do ubistva je došlo tokom snimanja suludog snimka za YouTube. Ruiz je nagovarao svoju djevojku da puca u knjigu koju je on imao na svojim prsima. Ona to isprva nije željela da učini.

- Ne mogu to uraditi, bojim se - govori Perez na snimku koji je prikazan na suđenju. U ruci drži pištolj.

- Ako pogodiš knjigu, sve je uredu - nagovara je Ruiz.

Ona je opalila, a metak je probio knjigu i na mjestu ubio Ruiza.

Perez je zatvorena. U vrijeme ubistva svog dečka bila je trudna, a već odranije imaju jedno dijete. Štoviše, njihova trogodišnja kćerka bila je prisutna kad se snimao video.

Prijeti joj deset godina zatvora, prenosi Avaz.

(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.