29.6.2018. 8:22
0
Ovo je čovjek koji je sinoć napravio masakr u redakciji novina "Capital Gazette"
Napadač koji je sačmaricom ubio pet osoba u redakciji novina ''Capital Gazettea'' identificiran je kao 38-godišnji Jarrod Ramos, prenosi Dnevni Avaz pisanje američkih medija.

Piše: Haris Ahbabović

Ramos je uhapšen nakon što je upao u zgradu novina ''Capital Gazettea'' u Marylandu te sačmaricom ubio petero ljudi, a osim toga je ranio još nekoliko ljudi.

Policija je potvrdila da se radilo o planskom napadu na redakciju novina. Zanimljivo je da je Ramos prije napada namjerno oštetio vlastite jagodice na prstima kako bi policiji otežao identifikaciju, a sa sobom nije nosio nikakav identifikacijski dokument.

Nedugo zatim otkriven je i njegov profil na Twitteru, na kojem je Ramos godinama pisao protiv ''Capital Gazettea''.

Osim oružja, sa sobom je nosio par dimnih i šok bombi.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.